Om Hagelsgaard

Hagelsgaard er en slægtsgård, der ligger i den smukke midtjyske natur, lige mellem Viborg og Silkeborg, nær byen Vium, der er kendt for bl.a. den berømte digter Steen Steensen Blicher.
Gården drives af Julie og Mads Faurholt Hagel, der købte den af Julies forældre i 2019, og som nu er 4. generation til at drive gården videre som
et aktivt landbrug.
Kort efter overtagelsen, lagde de driften om til økologi, og køer, æbler og planter er nu alle 100% økologiske!
I perioden siden overtagelsen har de på gården arbejdet aktivt med at gentænke det danske landbrug, med henblik på at vi også i fremtiden kan få et aktivt liv på landet!

Økologisk Planteskole
For indeværende er der etableret en økologisk autoriseret planteskole, med speciale i økologiske spise- og cideræbler.

Økologisk Cider
Herudover er vi i gang med starte en produktion af økologisk æblecider op som skal fremstilles efter de gamle franske metoder

Køerne
Køerne har altid været på Hagelsgaard, og vil også være det i fremtiden. Vi producerer det fineste økologiske oksekød fra vores Limousinekøer, som vi er meget stolte af!

Natur og Skov
Inden Julie og Mads overtog gården, var Julies forældre allerede i gang med at transformere gården fra et almindeligt mindre landbrug ved bl.a. at lave en mængde skovrejsning – Til stor glæde for både insekter, fugle, rådyr og jægere.

Kontakt

Ønsker du at høre mere om vores produkter eller bare er nysgerrig, er du velkommen til at kontakte os!

Telefon: 2332-7679

Mail: Madsfaurholt@hotmail.com